XXII Biennal d’Art Contemporani Català, de l’11 de març fins al 15 de juny a l’Espai Isern Dalmau

L’edició especial d’enguany vol ser un homenatge als 591 artistes que han format part de l’exposició des de l’any 1977. Aquesta 22a edició inclourà obres de diferents autors que han participat a l’exposició bianual i, així mateix, un audiovisual de l’artista Joan Fontcuberta. La galeria d’art Canals, Bonart Cultural i la Fundació Lluís Coromina organitzen la XXII Biennal d’Art Contemporani Català, ques’inaugura avui 11 de març (18:30 h) a l’Espai Isern Dalmau de Barcelona, amb un acte que a causa de la crisi sanitària només comptarà amb l’assistència presencial dels organitzadors i artistes vinculats a la mostra. L’acte es retransmetrà en directe a través del compte d’Instagram de la Fundació Lluís Coromina: @fundaciolluiscoromina.

La Biennal d’Art Contemporani Català celebra la seva 22a edició amb una mostra dissenyada especialment per l’ocasió, amb la curadoria de Josep Canals i la col·laboració de Ricard Planas, crític d’art, editor de la revista Bonart i director de la Fundació Lluís Coromina. L’exposició es podrà visitar fins al 15 de juny a l’Espai Isern Dalmau (Barcelona) de la Fundació Lluís Coromina i comptarà amb dues vessants: la selecció de diferents obres de petit i mitjà format de més de deu autors i artistes que han participat a la biennal durant els darrers anys: Ignasi Aballí, Enric Ansesa, Sergi Barnils, Tom Carr, Lúa Coderch, Xavier Escribà, Lourdes Fisa, Joanpere Massana, Roser Oduber, Yurian Quintanas i Perejaume.
Les obres seleccionades, que provenen de diferents fons, dels propis artistes, de la galeria Canals, Bonart Cultural, la Fundació Lluís Coromina i la Fundació Vila Casas.

http://www.fundaciolluiscoromina.org/xxii-biennal-dart-contemporani-catala-de-l11-de-marc-fins-al-15-de-juny-a-lespai-isern-dalmau/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s