Microscopies 2022

La setmana que ve torna el festival Microscopies, en la seva tercera edició.

«El festival neix de la mà de l’Ajuntament de Manresa i del Centre d’Art Contemporani El Forn de la Calç (CACiS). “Microscopies” inclou diverses instal·lacions artístiques respectuoses amb l’entorn que conviden a reflexionar sobre la relació entre els humans i la natura i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. El projecte compta amb la col·laboració de Meandre, el Geoparc, el Parc del Secà, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i l’Anella Verda, i s’organitza amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Festival d’Art i Natura Microscopies, iniciat l’agost del 2020, és un itinerari per l’Anella Verda que uneix art, natura i cultura, gràcies a diverses obres efímeres i permanents. L’objectiu de la proposta és que, any rere any, s’incrementin les peces artístiques que es poden trobar a l’entorn natural de Manresa.

Aquest any 2022 Microscopies se suma al projecte Manresa 2022. La proposta s’organitza al voltant de la Torre de Santa Caterina, últim tram del Camí Ignasià, i ha estat concebuda com una eina sostenible per acostar l’art a la societat.»

Els participants d’enguany amb obres efímeres són: Xevi Bayona Camó, Ainhoa Goenaga Miña, Eudald Alabau Selva, Javier Rubinstein, Eulàlia Llopart Cirilo, Oriol Texidor Martínez.
Hi haurà dues accions, una el dissabte 27 a les 19:30 h a càrrec d’Elena Sixto Fíguls i l’altra, el diumenge 28 (cloenda) a les 20 h a càrrec de Laura Bataller Arola. I Marta Pruna Francesch amb l’escultura «X».

  • DATES:
    Dies de les activitats 26, 27 i 28 d’agost, a partir de les 18 h
  • LLOC: voltants de la Torre de Santa Caterina (Manresa).

Podeu veure més informació aquí.

(Imatges i text extretes del catàleg i web del festival).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s