«Últimes voluntats» de Clara Payas a l’Estany

Des del passat 18 de juny fins al 27 d’agost d’enguany, podeu veure l’exposició «Últimes voluntats. Manifest de Lope Ximenes a la seva mort» de Clara Payas a la Sala Polivalent de la Casa de la Cultura de l’Estany (Moianès).

«»Últimes Voluntats» és un treball de resignificació d’un monument medieval: la sepultura del guerrer Lope Ximenes, que es troba al Monestir de Veruela, a l’Aragó. La nova instal·lació ens parla del sentit de la transcendència, de les seves representacions històriques, i proposa un nou ritus funerari amb la revisió de conceptes tals com la resurrecció o la salvació de les ànimes.»

«Clara Payas: Nascuda a Manresa. Llicenciada en Belles Arts. La seva vida professional s’ha desenvolupat en el camp de la conservació i restauració de pintura. Va ser responsable de nombroses intervencions arreu de Catalunya, entre elles la restauració i reproducció de diverses pintures romàniques emblemàtiques a la vall de Boí.
L’any 2010 va iniciar la seva activitat com artista visual. En aquesta àrea, ha participat en diverses exposicions, individuals i col·lectives a Catalunya, en festivals internacionals de videoart i en residències d’artistes a les ciutats de Berlín i Quito.»

(Textos extrets del fulletó de l’exposició)

  • Horari: De dilluns a diumenge de 10 a 14 h. Dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h
  • Lloc: Sala Polivalent de la Casa de la Cultura. Plaça del Monestir, 4, l’Estany.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s