Jardins de Llum 2022

Aquesta cap de setmana 19 i 20 de febrer de 2022, torna a arribar el Festival Jardins de Llum, que «ens convida un any més a passejar i admirar al Centre Històric un seguit de creacions artístiques amb la llum i l’aigua com a protagonistes, coincidint amb la Festa de la Llum de Manresa.

En aquesta edició es presenten una vintena d’obres de la mà d’artistes convidats, projectes seleccionats per convocatòria oberta i la participació d’entitats i col·lectius.

Enguany, a més, Jardins de Llum també se suma al projecte Manresa 2022 amb instal·lacions relacionades amb les anomenades ínyigues: les dones que van ser importants durant l’etapa de vida d’Ignasi de Loiola a Manresa. Així, dones artistes de gran trajectòria es podran veure en diferents llocs del Centre Història de la ciutat amb instal·lacions, vídeos i performances inspirades en les Ínyigues establint un marc estètic i místic i molt estimulant.

Jardins de Llum forma part del projecte Transefímers de Xarxa Transversal d’Activitats Culturals, juntament amb els festivals A Cel Obert (Tortosa), Lluèrnia (Olot), Ex Abrupto (Moià), Forma (Balaguer), NYS (Castellbisbal), i Ull Nu (Andorra).»

I està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i CACIS El Forn de la Calç, sota la direcció artística de Roser Oduber.

Podeu veure més informació i descarregar-vos el programa aquí.

Imatges de mostra de la peça «Llum de saló» d’unparelld’arquitectes: Eduard Callís,
Guillem Moliner + Clàudia Calvet + Xevi Rodeja i, «The heartbeat of deep. El batec de les profunditats» de TEL-Team de l’ETSAB-UPC.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s