«Ella ens mira», exposició d’Eva Cardona a la Font del Balç

«Actualment existeix una transformació del medi natural que aquest està generant canvis irreversibles. Vivim un moment de crisi ecològica global i la comunicació i el món del llenguatge és molt important per a la relació i reflexió sobre la nostra existència.

Les arts són l’eina més important per a transmetre, visibilitzar i difondre per mitjà de l’estètica un missatge positiu, que ens crea consciència sobre la mare natura.

ELLA ENS MIRA, un treball artístic que ens mostra la delicadesa, i l’encant, ens introdueix a la fragilitat i la forma de la naturalesa amb la qual convivim. A través del gravat Eva Cardona demostra aquesta unió de l’obra gràfica i la naturalesa vegetal, un treball que sorgeix de la convicció de la urgència de preservar l’entorn natural del qual necessitem i ens aporta beneficis per a la salut física, mental i espiritual. Són fulles que li rememoren la vida rural que va viure des de molt petita al costat de la seva família. Cardona utilitza el gravat com a forma d’expressió i la seva creativitat es desperta fa més de quinze anys. Les formes, les textures de la naturalesa són una inspiració profunda en el missatge que ens comparteix.

ELLA ENS MIRA és una obra que ens convida a observar el que ens envolta. Observem com el vegetal forma part del nostre dia a dia. És un treball fi i subtil, on la petjada de la vegetació és protagonista de les seves composicions que deixen una cosa bella darrere de cada impressió que Cardona amb el tòrcul, pas a pas, va donant vida a cada projecte que realitza, paper o tela amb una càrrega metafòrica que ens fa imaginar l’essència de l’existència.

El fet de ser conscients que ens trobem en una crisi global ecològica, motiva i desperta per a aportar un missatge important com l’amor a la naturalesa, l’ecosistema i totes les seves manifestacions.»

Text d’Aldo Cardoso (comissari de l’exposició)

Podeu visitar l’exposició a la FONT DEL BALÇ (Casserres, Gironella) de l’11 de juny al 18 de juliol de 2021.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s