«Tactes» de Lídia Camprubí i Nika López a l’Espai Santa Eulàlia de Gironella

Ahir 14 de maig es va inaugurar l’exposició de «Tactes» amb obres de Lídia Camprubí i Nika López, a l’Espai Santa Eulàlia (Gironella). Aquesta mostra forma part del programa «Gènere i Territori» organitzat per CACIS (Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la calç).

TACTES després d’un any de pandèmia, CACiS presenta a dues artistes que ens parlen d’altres tactes amb l’entorn, amb la natura, en un moment de pèrdua important del contacte físic. Un temps de confinament que també ha reduït l’impacte humà en aspectes ambientals, com gran part de la contaminació de les ciutats. Hem vist com els animals tornaven als espais que havien perdut. Tot plegat indicadors que la crisi ecològica, l’economiai els estils de vida van de la mà.


Lídia Camprubí des del paisatge del Moianès recol·lecta i preserva l’entorn natural que l’envolta. S’ha dedicat durant temps a cercar i identificar espècies vegetals diferents, a partir de l’acte de caminar, observar i gaudir del territori on viu.

Nika López va residir a CACiS l’any 2017, temps per entendre, conviure i escoltar el paisatge, des de l’experimentació del cos. Artista interdisciplinària engloba des de la fotografia i el vídeo fins a la instal·lació, l’escultura i l’art d’acció, s’afirma en una ètica ecològica.

Podeu veure la mostra fins el 14 de Juny de 2021.

  • Espai Santa Eulàlia // Plaça de la Vila, s/n.
  • HORARIS: Divendres (de 17 a 20 h) i dissabtes (d’11 a 14 h i de 17 a 20 h).
  • Visites concertades i grups contactar per tel: 93 8250033 o per e-mail a grnl.cultura@gironella.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s