Projecte artístic i d’investigació «Quasi veu»

“Quasi veu”, el projecte artístic del Departament de Cultura i la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya per respondre a la pandèmia 

“Quasi veu” és un projecte artístic i d’investigació impulsat per Departament de Cultura de la Generalitat i la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, que s’articula a l’entorn de la veu i es desplega en tres formats: un programa de ràdio en forma de podcasts, intervencions artístiques presencials a cada Centre d’Art a partir de la idea de Speaker’s Corner i una plataforma web. També compta amb un projecte de mediació, igualment articulat de formes virtual, una maleta pedagògica online, i presencial, amb un taller de radionovel·la a cada centre.

El motor del projecte és un equip de recerca i tasques curatorials format per Alexandra Laudo, Anna Dot, Oscar Holloway, Andrea Valdés, Fito Conesa, Caterina Almirall i Joan Burdeus; encarregats d’establir el marc conceptual, generar continguts i escollir artistes i col·laboradors. També hi participen Xavi Rodríguez, responsable de l’edició i la producció sonora; Priscila Clementti, dissenyadora de la comunicació gràfica i visual del projecte, Emiliana Larraguibel, responsable de la comunicació del projecte a les xarxes socials.

La columna vertebral del projecte estarà formada per vuit episodis del programa de ràdio i vuit Speakers’ Corner corresponent als vuit centres de la Xarxa: Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, a Amposta Centre d’Art Tarragona; Centre d’Art la Panera, a Lleida; Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona; Centre d’Art Tecla Sala, a l’Hospitalet de Llobregat; ACVic Centre d’Arts Contemporànies, a Vic; Mataró Art Contemporani (M|A|C), a Mataró, i Bòlit Centre d’Art Contemporani, a Girona. Cada episodi estarà vinculat amb un dels centres per tal d’aprofitar el potencial de tot el territori i activar-lo, de manera que les vuit entregues comptaran amb artistes, col·laboradors, institucions i col·lectius locals que faran de centre de gravetat. 

(Text extret de la pàgina del projecte, que podeu veure aquí).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s