Constitució de l’Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central

El passat 13 de març de 2021 es va constituir l’Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central amb la finalitat de donar veu i vot als professionals del sector de les Arts Visuals del territori central del país.

Donada la realitat actual, que ja fa temps que el nostre col·lectiu arrossega, com molts d’altres, plena de mancances en l’àmbit cultural, educatiu, jurídic i econòmic, un grup d’artistes de la Catalunya Central vam decidir reunir-nos per crear una entitat que ens representés en diversos aspectes.

Després de diverses reunions i l’elaboració dels estatuts de l’entitat, finalment el passat 13 de març de 2021 es va crear l’Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central.

La Junta Directiva de l’entitat ha quedat constituïda per Roser Oduber Muntanyola, com a presidenta; Lourdes Fisa i Marina Berdalet Andrés, com a vicepresidentes; Tamara Hernández Ledesma, com a secretària; Irene Vendrell Oduber, com a tresorera i Alèxia Lleonart Pujol, Rosa Solano, Eva Cardona i Marc Sellarés com a vocals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s